Error, no Advert ID set! Check your syntax!
Ny side 1

Dan-udnævnelser fra Hombu Dojo

Ny udnævnelser fra Aikikai Hombu Dojo

I forbindelse med beskeden fra Hombu Dojo om året Dan udnævnelser, der hvert år finder sted i Januar ved den første cerimoni i Hombu Dojo, sendte nternationale sekretær Jan Max Bunzel i Dansk Aikido Forbund en lykønskning til de tre modtagere Ethan Weisgard, Copenhagen Aiki Shuren Dojo, Torben Dyhrberg, Københavns Aikido Klub samt Mark Jewkes, Frederikshavn Budo Klub.
Kæmpe tillykke.
Læs hele brevet………

Brev:

————————————————————-

Det er med stor glæde at jeg modtog beskeden om at Aikikai Hombu Dojo i Japan , ved dette års Kagamibiraki cerimoni har udnævnt:

Ethan Weisgard, til 6. dan
Torben Dyhrberg, til 6. dan
Mark Jewkes, til 5. dan

På Dansk Aikido Forbunds og egne vegne ønsker jer alle tre et stort tillykke til med de nye grader.

Forfremmelserne er et udtryk for det store arbejde I har er udført gennem en lang årrække og som I stadighed udfører, jeres høje tekniske niveau samt de personlige kvaliteter, der har inspireret og samlet elever omkring jer gennem mere end et par årtier.

For Dansk Aikido Forbund er det en særlig stor glæde at dansk aikido nu bliver markeret endnu tydeligere på Aikidoens verdenskort, og udnævnelserne er en klar tilkendegivelse af at Hombu Dojo anerkender den aikido Dansk Aikido Forbund står for og det arbejder som gøres for at fremme aikidoen.

Tillykke – og godt nytår til alle.

Jan Max Bunzel
International Sekretær
Dansk Aikido Forbund.

————————————————————–

Se hele listen med dan udnævnelser her

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>